Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica, ACCV

Prestant serveis de confiança des de 1999
SERVEIS PER A CIUTADANS
 

Els certificats qualificats de ciutadà emesos per l'ACCV es poden utilitzar per a signar i xifrar de manera segura qualsevol tipus de document electrònic, inclosos els missatges de correu electrònic. Al mateix temps proveeix la identificació d'usuaris enfront de serveis telemàtics de l'Administració Pública i de les entitats privades.

SERVEIS PER A EMPRESES
 

Entre els serveis que ofereix l'ACCV per a les Empreses es podrà trobar l'emissió de certificats digitals qualificats de pertinença a empresa i representant d'entitat, així com altres certificats de caràcter no personal. Al mateix temps, l'ACCV ofereix altres serveis per a les empreses què podràs descobrir accedint a aquest apartat.

SERVEIS PER A L'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA
 

Dins dels serveis que ofereix l'ACCV per a l'Administració Pública, entre altres, es podran trobar certificats qualificats d'empleat públic, pseudònim i representant d'entitat. Així mateix, es podran trobar més serveis relacionats amb la certificació digital accedint a aquest apartat.

TROBA EL TEU PUNT DE REGISTRE MÉS PROPER
 

Al fer-ne clic podràs accedir al llistat de tots els punts de registre de l'ACCV que hi ha a Espanya. També hi podràs trobar un mapa interactiu.

COMPROVA LA INSTAL·LACIÓ DEL TEU CERTIFICAT
 

Si acabes d'instal·lar el teu certificat digital emés per l'ACCV, podràs comprovar si funciona correctament mitjançant aquest apartat.

ACREDITACIONS
eIDAS EU trust mark Information Security IQNet ENS WebTrust BRSSL Level Double-A conformance, W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0