T’ajudem a trobar el que necessites

filtra per tipus d’usuari

Selecciona

ciutadans

administració

empreses

Què necessites?

Com obtinc un certificat?

Identifica’t per vídeo o al teu PRU i reb el teu Codi de Generació per SMS.

Descarrega el certificat i instal·la’l segons els manuals. Si tens DNI-e o certificat personal de l’ACCV en targeta, pots obtindre el certificat en programari a través del teu àrea personal (APSC).

Més informació

Com descarregue el certificat en suport programari?

Després d’identificar-te presencialment en el teu PRU més pròxim, rebràs el teu Codi de Generació de 10 caràcters alfanumèrics per SMS.

Aquest codi caducarà als 15 dies naturals de la seua obtenció. Usa’l al més aviat possible per a descarregar el teu certificat. Per a la descàrrega, consulta nostres manuals i guíes.

Més informació

Què és el codi de generació?

Se t’envía per SMS després d’identificar-te en el PRU. Té 10 caràcters i distingeix majúscules i minúscules.

Serveix per a descarregar el teu certificat de manera segura des del frontal de generació. No et descures, perquè als 15 dies caduca.

Més informació

Com instal·le el meu certificat en suport programari?

Tot depén del teu dispositiu i sistema operatiu.

Windows: Utilitza aquest manual.

macOS: Aquest és el manual que has de gastar.

Ubuntu: Ací trobaràs el teu manual.

Android: Segueix aquesta guia.

iOS: Utilitza aquest manual

Més informació

Com instal·le el meu certificat en suport targeta?

T’enviarem la targeta buida i la persona titular haurà d’anar a un Punt de Registre (PRU), per a carregar el certificat en ella. Una vegada carregat, continua nostres manuals d’instal·lació.

Més informació

Com comprove la instal·lació del meu certificat?

Una vegada el tingues instal·lat, pots verificar el seu funcionament des de nostra pàgina de comprovació.

Més informació

On trobe un Punt de Registre (PRU)?

El llistat dels nostres PRUs es troba ací .

Busca el teu PRU

Com t’identifiques en el PRU?

Els principals documents que et permeten identificar-te són DNI, NIE, permís de conduir espanyol o passaport espanyol en vigor. Si el teu cas és un altre, llig la informació que es detalla en aquest document.

Més informació

No puc anar al PRU. Què faig?

Una altra persona pot acudir en el teu nom si aporta un poder notarial o clàusula específica en un poder notarial, que autoritze expressament que l’apoderes per a obtindre el certificat digital en el teu nom. Haurà d’aportar les teues dades i acceptar les condicions del contracte en el teu nom. Tens un model de clàusula ací.

Més informació

El meu certificat caducarà. Com el renove?

La primera vegada des que obtens el certificat de Ciutadà presencialment, pots fer la renovació des del teu àrea personal (APSC), abans que caduque.

Si ja t’ha caducat, o l’última vegada vas renovar per APSC, hauràs de renovar presencialment en un PRU. Si el teu certificat és de Empleat públic, Pseudònim o Pertinença a empresa, contacta amb el teu GESCO.

Si el certificat és de Representant d’entitat, hauràs d’adquirir el producte des de zero i pagar el seu import.

Més informació

Vull anul·lar el meu certificat. Com ho revoque?

Pots anul·lar el teu certificat telefonant-nos al 963 866 014. O emprar una altra de les opcions descrites en aquesta pàgina. Recorda, la revocació no pot desfer-se.

Més informació

No puc pagar amb targeta. Què faig?

Si pertanys al sector públic, ens pots demanar un pressupost a gestioncerts@accv.es. En un altre cas, l’únic mitjà de pagament és mitjançant targeta de crèdit/dèbit.

Representant d’entitat

Com descarregue el certificat de Representant en suport programari?

Per correu-e avisarem que la descàrrega del certificat està disponible. La persona titular haurà de comptar amb un certificat de Ciutadà, o un altre certificat personal, emés per l’ACCV, o DNI-e funcional. S’identificarà en el seu Área Personal (APSC) i descarregarà el certificat de representant, seguint les indicacions del manual.

Representant d’entitat

Vull el certificat de Representant en suport programari, però no tinc certificat de l’ACCV.

Has demanat el certificat de Representant d’entitat en suport programari i t’hem notificat per a la seua descàrrega, però no tens un certificat personal de l’ACCV, per a connectar-te. Pots obtindre el teu certificat de l’ACCV gratis en un PRU. O també pots identificar-te amb el teu DNI-e. Aquest el podràs activar en qualsevol oficina d’expedició de DNI.

Representant d’entitat

No recorde el PIN del meu certificat en suport programari.

El PIN el genera el titular en el moment de la descàrrega i nosaltres en cap moment el coneixem. Si no tens còpia del teu certificat, hauràs de demanar un nou i abonar el seu cost, si correspon.

Veure manuals i guíes

No recorde el PIN del meu certificat en targeta o l’he bloquejat.

El PIN i PUK es generen en la primera emissió de la targeta i figuren en el Contracte de Certificació, encara que tu els pots canviar a posteriori. Pots acudir a un PRU a desbloquejar el PIN de la targeta, si no has canviat el PUK. També pots seguir aquest manual, per a desbloquejar-lo tu en el teu equip.

Veure manuals i guíes

He bloquejat el PUK de la meua targeta.

La teua targeta ha quedat inservible i has d’adquirir una nova. Es tracta d’una mesura de seguretat i no pot vulnerar-se.

Veure certificats

No saps per on començar? Consulta els nostres manuals i guies

Descobreix tot el material informatiu que tenim per a ajudar-te de manera eficaç. Des de la generació, instal·lació, ús del teu certificat digital i molt més.

Veure manuals i guies

Problemes amb el teu certificat?

Potser no has instal·lat els drivers de la teua targeta o lector. O pot ser que necessites el nostre programari per a solucionar el problema amb el teu certificat. Consulta aquesta pàgina, per a més informació.

Descarrega el nostre programari

Aquests són els nostres certificats i serveis

Complim amb els estàndards necessaris perquè els nostres serveis siguen reconeguts a tot el món.