Configurar la tarjeta criptográfica en Mozilla Firefox y Thunderbird

El complement MozAM té com a objectiu facilitar la configuració de les targetes criptogràfiques en Mozilla Firefox i Thunderbird.

Així, permet realitzar de forma automàtica les següents operacions en Mozilla Firefox i Thunderbird:

1. Registrar i eliminar els mòduls de seguretat de les targetes G&D, Siemens i DNI electrònic.

2. Instal·lar i desinstal·lar els certificats de l’ACCV.

3. En Mozilla Thunderbird permet l’accés ràpid a la configuració de seguretat del compte de correu electrònic.

A continuació pot descarregar el complement MozAM i el seu manual de  ús i instal·lació.