Instal·lar la targeta criptogràfica de forma automàtica

Per a dur a terme la instal·lació automàtica amb èxit deu:

1. Disposar de permisos d’administrador.

2. Connectar el lector de targeta criptogràfica al port USB del seu equip. Espere que el sistema el detecte i instal·le de forma automàtica.

Si el sistema no detecta correctament el lector descarregue els drivers corresponents al seu model de lector (en un adhesiu en la part posterior) des de l’enllaç Descarregar programari lector i targeta criptogràfica (al final d’esta secció), Drivers lectors. Descomprimisca el fitxer .zip i realitze la instal·lació seleccionant el fitxer amb extensió .exe.

3. Introduir la targeta criptogràfica en el lector i polsar sobre l’enllaç Instalador de la targeta (al final d’esta secció) per a executar el fitxer ACCV_instal_Targeta.exe. Per a realitzar la instal·lació recomanada polsar Següent/Acceptar en cada una de les finestres que mostra l’instal·lador.

4. Polsar l’enllaç Configurar la targeta criptogràfica en Mozilla Firefox i Thunderbird (al final d’esta secció), si utilitzarà el seu certificat digital en algun d’estos programes.

5. Una vegada finalitzada la instal·lació li recomanem que verifique que s’ha realitzat correctament a través de l’enllaç Comprovar la firma electrònica (al final d’esta secció).