Resoldre problemes d’instal·lació de CAPICOM

CAPICOM és una llibreria criptogràfica utilitzada per determinades aplicacions per a dur a terme la firma electrònica en Internet Explorer.

Per a dur a terme la correcta instal·lació de CAPICOM seguisca els passos de la guia corresponent a la seua versió de navegador (disponible al final d’esta secció).

Recomanem que realitze la configuració automàtica (a través de l’Instal·lador de CAPICOM) i, en cas de trobar algun problema, procedir a la configuració manual. En ambdós casos ha de disposar de permisos d’administrador.