Renovació de certificats
Els certificats reconeguts de ciutadà emesos per l'Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica (ACCV) tenen un període de validesa de tres anys. Pot comprovar la data de caducitat del seu certificat a través de l'apartat Comprovar l'estat dels certificats digitals.


Quan el seu certificat digital vaja a caducar, l'ACCV l'informarà al respecte mitjançant d'un correu electrònic. Durant el període de renovació del seu certificat digital podrà sol·licitar un nou certificat digital, en el mateix suport que l'anterior, a través de l'Àrea Personal de Serveis de Certificació. El període de renovació s'inicia 70 dies abans de la data de caducitat (quan l'usuari rep el correu) i acaba en la data de caducitat.

En qualsevol moment també pot sol·licitar la renovació acudint presencialment a un Punt de Registre d’Usuari (PRU) i identificant-se amb el seu DNI, NIE o passaport espanyol en vigor.

Si té algun dubte sobre com renovar el seu certificat digital, pot realitzar les seues consultes a través del telèfon de suport 963 866 014 o a través del Formulari d’Atenció a l’Usuari.