Renovació de certificats
Els certificats reconeguts de ciutadà emesos per l'Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica (ACCV) tenen un període de validesa de tres anys. Pot comprovar la data de caducitat del seu certificat a través de l'apartat Comprovar l'estat dels certificats digitals.


Quan el seu certificat digital vaja a caducar l'ACCV li informarà al respecte mitjançant d'un correu electrònic. Durant el període de renovació del seu certificat digital podrà sol·licitar un nou certificat digital, en el mateix suport que l'anterior, a través de l'Àrea Personal de Servicis de Certificació. El període de renovació s'inicia 70 dies abans de la data de caducitat (quan l'usuari rep el correu) i acaba en la data de caducitat.

En qualsevol moment també pot sol·licitar la renovació acudint presencialment a un Punt de Registre d’Usuari (PRU) i identificant-se amb el seu DNI, NIE o passaport espanyol en vigor.

SSi té algun dubte sobre com renovar el seu certificat digital pot realitzar les seues consultes a través del telèfon de suport 963 866 014 o a través del Formulari d’Atenció a l’Usuari.