Renovació de Certificats

Els certificats reconeguts de ciutadà emesos per l'Autoritat de Certificació de la Comunitat Valenciana (ACCV) tenen un període de validesa de tres anys. Pot comprovar la data de caducitat del seu certificat a través de l'enllaç Comprovar l'estat dels certificats digitals.

Quan el seu certificat digital vaja a caducar l'ACCV li informarà través d'un correu electrònic. Durant el període de renovació del seu certificat digital podrà sol·licitar un nou certificat digital, en el mateix suport que l'anterior, a través de l'Àrea Personal de Servicis de Certificació. El període de renovació s'inicia 70 dies abans de la data de caducitat (quan l'usuari rep el correu) i acaba en la data de caducitat. 

En qualsevol moment també pot sol·licitar la renovació acudint a un Punt de Registre d'Usuari (PRU) i identificant-se amb el seu D.N.I., N.I.E. o passaport espanyol en vigor.

Si té algun dubte sobre com renovar el seu certificat digital pot realitzar les seues consultes a través del telèfon de suport 902 482 481 o a través del Formulari d'Atenció a l'Usuari.

Ón solicitar-ho

Troba el teu Pun de Registre més proper:

Puntos de registro
Localitzar per mapa

Contacta amb nosaltres