Generació del certificat digital - ARCA

Des d'esta pàgina pot accedir a la generació del seu certificat digital en suport programari. Per a això ha d'haver acudit prèviament al Punt de Registre d'Usuari de la ACCV (PRU) i haver obtingut el Codi de Generació del Certificat Digital.

Si no disposa del Codi POLSE ACÍ per consultar tota la informació sobre la sol·licitud de certificats en suport programari.

Si ja disposa del Codi de Generació del Certificat Digital en el PRU té dues alternatives per generar el seu certificat digital de firma.

En ambdós casos haurà d'accedir al Frontal de Generació de Certificats Digitals i introduir el seu DNI / NIE i el Codi que li han facilitat en el PRU.

1. Directament en el navegador web que vaja a utilitzar:

El certificat queda instal·lat durant la generació i no és necessària instal·lació posterior.

Durant el procés definirà una contrasenya del navegador que el protegeix i haurà d'introduir quan haja d'operar amb el certificat.

Per a poder instal·lar aquest certificat en altres ordinadors o en un altre navegador diferent, s'ha d'exportar el certificat a un fitxer .p12. Per fer-ho seguiu les instruccions de les guies d'exportació disponibles a la Zona de Ajuda del Frontal de Generació del certificat digital.

2. En un fitxer .p12:

Una volta obtingut haurà instal.lar-lo al navegador seguint els passos de les guies d'instal·lació. Durant el procés definirà una contrasenya del fitxer que haurà d'introduir per realitzar la seua instal·lació en el navegador.

 

ADVERTÈNCIA: A través de l'enllaç a continuació pot iniciar la generació del seu certificat digital. És molt important que seguisca els passos de la guia corresponent de la Zona d'Ajuda per a una correcta generació del certificat digital. En cas de no realitzar la configuració de la guia pot tenir problemes en la generació i haurà de tornar al PRU a demanar un nou Codi de Generació.

 

Generar certificats
Ón solicitar-ho

Troba el teu Pun de Registre més proper:

Puntos de registro
Localitzar per mapa

Contacta amb nosaltres