Nosaltres
 

Llija aquesta secció si desitja saber més sobre l'Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica, ACCV.

Nosaltres
Auditories de conformitat
 

Auditors independents i de màxim prestigi han verificat que els processos i els productes que emplea l'Autoritat de Certificació de l'Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica, ACCV, han sigut dissenyats i compleixen les normes i estàndards de reconeixement internacional.

Auditories de conformitat
Marc legal
 

A més de complir amb els estàndards internacionals propis de la nostra activitat i, en matèria de seguretat de la informació, l'ACCV es constitueix, s'articula i està sotmesa al control d'un marc normatiu legal establit a tres nivells: europeu, nacional i autonòmic. Circumstància que ens atorga una gran fiabilitat.

Marc legal
Objectius de l'ACCV
 

Quins són els objectius de l'Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica?

Objectius de l'ACCV
Polítiques de l'ACCV
 

Les polítiques de certificació de l'ACCV defineixen els criteris bàsics a seguir per l'Autoritat de Certificació (CA) a l'hora d'emetre els seus certificats, per les Autoritats de Registre (RA) que poguera utilitzar i pels subscriptors i tercers que confien en aquests certificats.

Polítiques de l'ACCV
Pràctiques de l'ACCV
 

La declaració de pràctiques de certificació és un document elaborat per una autoritat de certificació que reuneix o regula la prestació dels serveis de certificació per part d'aquesta autoritat de certificació en la seua condició de Prestador de Serveis de Certificació (PSC), tractant-se en aquest cas de l'Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica, ACCV. Es regula, entre altres, la gestió de les dades de creació i verificació de firma i dels certificats, les condicions aplicables a la sol·licitud, emissió, usabilitat, revocació i caducitat dels certificats.

Pràctiques de l'ACCV
Troba el teu punt de registre més proper
 

Fent clic ací podràs accedir al llistat de tots els punts de registre de l'ACCV que hi ha a Espanya. També hi podràs trobar un mapa interactiu.

Troba el teu punt de registre més proper
Ajuda
 

A aquest apartat podràs trobar manuals i guies d'instal·lació relacionades amb els certificats i els serveis de certificació que presta l'ACCV.

Ajuda