Sala de premsa

29/10/2012
L'Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica obté la certificació del seu Sistema de Gestió de Seguretat de la Informació

La ACCV es converteix en la primera entitat de la Generalitat a certificar el seu SGSI

L'Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica ha obtingut recentment la certificació ISO 27001, que posa en valor el sistema de gestió de la seguretat de la informació en la prestació dels serveis de certificació electrònica, així com altres serveis de valor afegit destinats a l'impuls de l'Administració Electrònica. El certificat, que ha estat atorgat per Bureau Veritas sota l'acreditació d'ENAC, estarà vigent durant els propers tres anys, amb una revisió anual.

La norma ISO 27001 proporciona els objectius i controls que s'han d'incloure en el sistema de gestió de seguretat de la informació per mesurar i validar l'èxit d'una organització a l'hora d'implementar i complir les bones pràctiques de seguretat. Per tant, aquesta certificació garanteix una revisió contínua dels riscos i controls estipulats i amb ells la seguretat de la informació i dels serveis prestats. Amb aquest tipus de certificació, les entitats i companyies ratifiquen davant els seus clients i accionistes la integritat i seguretat de les seves operacions.

Així mateix, el certificat ISO 27001 és un segell mundialment reconegut que garanteix als usuaris dels serveis de l'Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica la conformitat dels seus models i pràctiques de gestió en matèria de seguretat en els serveis TIC.

L'Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica és la primera entitat de la Generalitat de La Comunitat Valenciana a obtenir aquesta certificació, que reflecteix el seu compromís amb la seguretat en els seus processos i amb la millora contínua, a fi de mantenir la confiança dels usuaris dels seus certificats i resta de serveis

Pot veure el certificat ISO 27001 de la ACCV ací.

Ón solicitar-ho

Troba el teu Pun de Registre més proper:

Puntos de registro
Localitzar per mapa

Contacta amb nosaltres