Sala de premsa

28/07/2010
Jornades de formació per a Operadors de Punt de Registre

En el nostre continu afany per millorar el servici que es proporciona als ciutadans en els Punts de Registre d'Usuari (PRU), i facilitar l'operativa als nostres operadors de PRU, efectuarem un canvi a mitjans d'octubre que afectarà tant als procediments com a XRAO, l'aplicació que s'utilitza en el PRU.

Amb motiu d'aquest important canvi, s'impartiran unes jornades presencials de formació a Alacant, València i Castelló, dirigides als operadors de PRU en què s'explicaran els nous procediments i el maneig de la nova aplicació. La formació s'impartirà en un únic matí, encara que hi ha planificades un parell de jornades per a cada província. Això permetrà als operadors d'un mateix registre, dividir entre una o altra per evitar deixar la feina desatesa. Les dates i llocs previstos són els següents:

Alacant:

- Primera jornada, dia 20 de setembre, en la Llar Provincial de la Diputació d'Alacant (C/ Hogar Provincial, 27-33 Ptda. Orgegia - 03559 - ALICANTE/ ALACANT)
- Segona jornada, dia 28 de setembre, en la Llar provincial de la Diputació d'Alacant (C/ Hogar Provincial, 27-33 Ptda. Orgegia - 03559 - ALICANTE/ ALACANT)

Castelló:

- Primera jornada, dia 15 de setembre, a Saló de Graus de l'Escola de Tecnologia i Ciències Experimentals (TD0112FR, darrere de reprografia), de la Universitat Jaume I (UJI)
- Segona jornada, dia 22 de setembre, a Saló de Graus de l'Escola de Tecnologia i Ciències Experimentals (TD0112FR, darrere de reprografia), de la Universitat Jaume I (UJI)

València:

- Primera jornada, dia 17 de setembre, a l'aula 2.4 de la ETSIT, a la UPV (2n pis de l'Escola de Telecomunicacions).
- Segona jornada, dia 24 de setembre, a l'aula 2.4 de la ETSIT, a la UPV (2n pis de l'Escola de Telecomunicacions).

L'horari previst per a la formació serà de 10 a 14 hores. Els interessats poden confirmar la seua assistència enviant un correu al compte opru@accv.es o escrivint a través de la Zona de Comunicació del Portal de l'Operador. És imprescindible indicar:

- Nom dels operadors que aniran.
- PRU a què pertanyen.
- Jornada per a la qual demanen l'assistència (Lloc i dia).


Ón solicitar-ho

Troba el teu Pun de Registre més proper:

Puntos de registro
Localitzar per mapa

Contacta amb nosaltres