Sala de premsa

15/06/2011
Presentació d'AVALNET

El dia 22 de juny tindrà lloc el TIC'11: Naix AVALNET!, la presentació d'AVALNET, l'Associació d'Empreses i Professionals d'Internet de la Comunitat Valenciana.

Al llarg del matí es veurà Internet des de distints punts de vista, a través de 6 taules redones en què hi haurà alguns dels principals especialistes  de cada matèria a la Comunitat Valenciana:

- 1a Ronda de Taules Redones:       Cloud Computing / Xarxes socials / Finançament de projectes d'Internet

- 2a Ronda de Taules Redones:     Internet mòbil/ Internet en l'Administració Publica / Comerç electrònic

Si us interessa assistir a aquesta jornada gratuïta haureu d'inscriure-vos a través de l'enllaç que figura tot seguit:
http://www.avalnet.org/index.php?option=com_content&view=article&id=129:evento-de-lanzamiento-de-avalnet-ite-lo-vas-a-perder&catid=50:eventos&Itemid=169 

També haureu de triar a quina de les sis taules redones desitgeu assistir. És important que s'inscrigueu com més prompte millor, perquè les sales tècniques tenen un aforament limitat.

En la jornada podreu escoltar l'empresa de Castelló que ha entrat en dos mesos en el TOP 40 de descàrregues, per a Ipad a nivell mundial; l'empresa de Gandia que factura prop de 8 milions de € venent llits per Internet; les persones que estan orientant la relació de l'administració pública amb els ciutadans a través d'Internet.  Podreu veure com el Cloud Computing  està permetent que es flexibilitze l'estructura de costos de les empreses. Sentirà importants agents del món social media, i sabreu quins   tipus de projectes busquen alguns dels més actius inversors en projectes d'Internet a la Comunitat Valenciana.

D'altra banda, si teniu una empresa o sou un professional d'Internet,  AVALNET  podrà ajudar-vos a connectar amb empreses amb necessitats i inquietuds semblants a les vostres, amb els fòrums d'inversors, a acostar-vos a  les principals institucions, a potencials clients… en definitiva, a desenrotllar més ràpid el vostre negoci.

Recordeu que totes  les empreses i professionals  que formalitzen  la seua alta com a socis en AVALNET, abans de la data de la seua presentació, tindran la condició de Socis Fundadors.

Ón solicitar-ho

Troba el teu Pun de Registre més proper:

Puntos de registro
Localitzar per mapa

Contacta amb nosaltres