Sala de premsa

21/08/2012
Sant Vicent del Raspeig segueix avançant en eAdministració

L'Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig facilita l'obtenció de certificats d'empadronament al moment de la sol·licitud tant en el CIVIC com en la web

L'Ajuntament facilita des de principis d'agost els certificats del Padró Municipal d'Habitants en el mateix moment de la seva sol·licitud. El regidor de Presidència, José Juan Zaplana, ha explicat que aquesta agilitació del tràmit s'aconsegueix en obtenir el certificat electrònic de segell d'òrgan que expedeix l'Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica de la Generalitat i evitar així la necessària aparició de les signatures del Secretari Municipal i l'Alcaldessa o regidor delegat.

 

Zaplana ha assenyalat que des de divendres passat es pot obtenir el certificat del padró en el mateix moment de la sol·licitud en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (CIVIC) evitant així haver de tornar-se a desplaçar per recollir-ho i facilitant aquest tipus de gestions als ciutadans.

 

També es podrà obtenir a través de la Seu Electrònica municipal en la web www.raspeig.es als titulars de signatura electrònica. En aquest cas se'ls remetrà per correu electrònic, encara que en dates properes també es podrà descarregar directament, ha explicat l'edil.

 

L'expedició automatitzada dels certificats del Padró Municipal d'Habitants va ser autoritzada mitjançant Decret d'Alcaldia de data 31 de juliol de 2012, incorporant un certificat electrònic de segell d'òrgan, així com un codi de verificació perquè pugui comprovar-se l'autenticitat i integritat accedint a la Seu Electrònica municipal.

 

José Juan Zaplana ha destacat a través de la Seu Electrònica municipal els ciutadans poden realitzar aquesta i un altre tipus de gestions habilitades i contemplades en la nova ordenança d'Administració Electrònica sense necessitat de desplaçar-se personalment fins a les dependències municipals.

 

Font: pàgina web de l'Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig

Ón solicitar-ho

Troba el teu Pun de Registre més proper:

Puntos de registro
Localitzar per mapa

Contacta amb nosaltres