Sala de premsa

28/05/2012
La ACCV continua col·laborant amb la Universitat de València

L'assignatura "Signatura Electrònica i Certificació Digital" manté el seu bon acolliment en l'àmbit universitari

El passat 21 de maig van concloure les classes de la cinquena edició de l'assignatura de lliure elecció "Signatura Electrònica i Certificació Digital" que imparteix l'Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica a la Universitat de València dins del Programa de Formació a la Carta. Aquest programa permet als alumnes participants obtenir formació directament de professionals dels sectors en els quals en breu estaran treballant.

 

De la mà de la ACCV, els alumnes han pogut conèixer els conceptes jurídics i tecnològics que s'estan emprant i desenvolupant en l'actualitat en temes de seguretat de la informació i identificació telemàtica des d'una perspectiva més pràctica, laboral, menys teòrica i abstracta. Comprenent, al llarg de les sessions, tecnologies TIC com la criptografia asimètrica i la seua importància en la Societat de la Informació a través dels certificats digitals, la signatura electrònica i els Prestadors de Serveis de Certificació.

 

Per als formadors, el contacte amb els alumnes i superar el desafiament que suposa transmetre els coneixements que dominen ha estat enriquidor alhora que gratificant.

 

Des de la ACCV agraïm tant als alumnes participants com a la Universitat el seu continu interès i col·laboració.

 

Ón solicitar-ho

Troba el teu Pun de Registre més proper:

Puntos de registro
Localitzar per mapa

Contacta amb nosaltres