Direcció

Plaça Nàpols i Sicilia, 6
46005 València

Atenció a l'Usuari

Pot contactar amb l'Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica (ACCV) a través dels telèfons a continuació del formulari web d'atenció a l'usuari.

Les condicions del servici són:

  • Resolució d'incidències i consultes: de dilluns a divendres, de 7:30 a 00:00 h. Dissabtes, diumenges i festius, de 8:00 a 22:00 h.
  • Arreplega d'avisos: 24x7.

Li recomanem que fora de l'horari de Resolució d'incidències i consultes ens envie la seua consulta a través del formulari web.

Telèfons de contacte

Atenció a l'usuari: 902 482 481 / 963 985 300
Atenció a l'Operador de Punt de Registre: 902 482 484 / 963 985 300

Formulari d'atenció a l'usuari

A través d'este formulari pot enviar-nos la seua consulta i li respondrem enviant un correu a l'adreça de correu electrònic que ens indique. Li recomanem que també proporcione un telèfon de contacte.

En el camp Consulta: indique tan detalladament com siga possible el seu problema o consulta. Per motius de seguretat ha d'introduir el codi que s'indica al final del formulari per a efectuar l'enviament de la consulta.

Li invitem que ens envie els seus comentaris i suggeriments a través d'este formulari i li agraïm per endavant l'interés mostrat.

Algun dels camps del formulari no ha sigut correctament emplenat. Per favor, corregisca els camps marcats en roig i torne a intentar-ho.
No ha arribat tota la documentació a la web de l'ACCV. Si encara s'està pujant algun dels documents per favor espere al fet que es complete el procés abans d'enviar el formulari.
La paraula de comprovació no coincidix amb la que Vosté ha introduït
S'ha superat el límit d'intents. Si ho desitja pot tornar a entrar en un altre moment.
No ha acceptat la Política d'enviaments i devolucions de l'ACCV. Per favor, marque la casella de verificació si desitja enviar el formulari.

Política de enviaments i devolucions