Instal·lar la targeta criptogràfica de forma automàtica

IMPORTANT: Les següents instruccions només serveixen per a la configuració automàtica de la seua targeta criptogràfia G&D als navegadors Google Chrome i Internet Explorer.

Per a instal·lar la targeta criptogràfica a Mozzila Firefox haurà de seguir les instruccions de l’apartat Instal·lar la targeta criptogràfica de forma manual

Per a dur a terme la instal·lació automàtica amb èxit, s’han de seguir els passos detallats a continuació:

1. Disposar de permisos d’administrador.

2. Connectar el lector de targeta criptogràfica al port USB del seu equip. Espere a que el sistema el detecte i instal·le de forma automàtica.

• Si el sistema no detecta correctament el lector descarregue els drivers corresponents al seu model de lector (en una pegatina en la part darrera) des de l’enllaç Descarregar software lector i targeta criptogràfica, apartat Drivers lectors. Descomprimisca el fitxer *.zip i realitze la instal·lació seleccionant el fitxer amb extensió *.exe.
  3. Introduir la targeta criptogràfica al lector i polsar sobre Instal·lador de la targeta per a executar el fitxer ACCV_instal_Tarjeta.exe.

• Per a realitzar la instal·lació recomanada polse Següent/Acceptar en cadascuna de les finestres que mostra l’instal·lador.
  4. Una vegada finalitzada la instal·lació li recomanem que verifique que s’ha realitzat correctament a través de Comprovar la firma electrònica.