Qui som

El teu soci en identitat digital i confiança electrònica. Coneix-nos millor.

Nosaltres

Som Istec, (Infraestructures i serveis de telecomunicacions i certificació, SA), prestador qualificat de serveis de confiança electrònica per a persones i entitats, tant públiques com privades, d’acord amb les directrius establides en la nostra Declaració de pràctiques de certificació (CPS).

Istec és una empresa del sector públic instrumental de la Generalitat Valenciana.


Logo ACCV-Istec

Els nostres productes i serveis

Els certificats que emetem i els serveis de confiança que prestem són qualificats i s’ajusten al que s’estableix en el Reglament 910/2014 del Parlament Europeu i del Consell, de 23 de juliol de 2014, i la Llei 6/2020, d'11 de novembre, reguladora de determinats aspectes dels serveis electrònics de confiança.

Gaudim així d’ampli reconeixement en totes les Administracions Públiques espanyoles, i els nostres certificats estan integrats en la plataforma de validació @firma. També dels principals fabricants de sistemes i navegadors web que confien per defecte en els certificats que emetem.

La Llista de Serveis de Confiança europea recull els serveis qualificats de confiança que prestats. Són els identificats per a Infraestructures i Serveis de Telecomunicacions i Certificació, SA, entitat a la qual pertanyem.

Polítiques i pràctiques de certificació

Tot el que sempre has volgut saber sobre com prestem els serveis de confiança electrònica que t’oferim.

Entre altres, aspectes com els camps que hi ha en cada certificat, com és la gestió de les dades de creació i verificació de signatura i dels certificats, o les condicions aplicables a la sol·licitud, emissió, ús, revocació i caducitat de cada tipus de certificat.

Els nostres objectius

Aquests són alguns dels principis que ens mouen:

01

Seguretat tècnica i validesa legal

Oferir als ciutadans, les empreses, les Administracions Públiques, les Universitats i els Col·legis Professionals els instruments necessaris per a garantir la seguretat i la validesa legal de les transaccions telemàtiques.

02

Fomentar els serveis de confiança

Fomentar i contribuir al desenvolupament d’aplicacions i serveis telemàtics, en benefici dels ciutadans, les empreses i les Administracions. Per a la consecució d’aquest objectiu és crucial la coordinació i la interoperabilitat tècnica entre Administracions i amb altres Prestadors de Serveis de Certificació.

03

Formació a usuaris finals

Potenciar la formació de ciutadans i empleats públics a través d’accions formatives específiques (cursos impartits a través de l’Institut Valencià d’Administracions Públiques i en el Centre Virtual de Formació al Ciutadà).

04

Desenvolupament de la Societat de la Informació

Proveir del suport necessari en l’ús de les noves tecnologies, amb la finalitat d’aconseguir el desenvolupament d’una cultura digital que facilite el desenvolupament de la Societat de la Informació a la Comunitat Valenciana.

05

Universalització de la identitat digital

Promoure la col·laboració tècnica i el reconeixement mutu entre l’ACCV i altres Prestadors de Serveis de Certificació amb la intenció de la universalització de l’ús dels certificats.